pathome dogHondenuitlaatservice Lees verder
kitten grijsDierenverzorging aan huis Lees verder

Angelique Schaar

       PicsArt Kas                                            

P@thome wordt door mij gerund. Na jaren van hard werken en opleidingen binnen de dierenwereld te hebben gevolgd, heb ik mijn droom verwezenlijkt.  "1 dag zonder dieren, is 1 dag niet geleefd." Dit is mijn motto die ik zelf ook naleef.                                                                     

Ik heb zelf twee paarden; Misty een Haflinger en moeder van Haffor, een kruising Hafflinger/ New Forest. Een Grijze Roodstaart Barrie, die nog steeds zijn vocabulaire aan het uitbreiden is. Sinds kort een herplaatsertje; een 2- jarige Americaanse Cocker Spaniel Kas, we zitten nu nog in de vertrouwensfase opbouwen en dit gaat met begeleiding van Anita Weeda van Kynowise. Niets is voor mij te gek en ik heb al heel wat dieren voorbij zien komen in mijn leven.

Binnen P@thome is de samenwerking met de klant van wezenlijk belang, aangezien de zorg voor een deel door mij wordt overgenomen. Het mooie aan het uitlaten van de hond in groepsverband is dat de eigenaar op deze manier de kans heeft om de hond te houden naast het werk- en gezinsleven. Want zeg nu zelf, de hond heeft een belangrijke plaats in het gezin en is hier niet meer weg te denken. Daarnaast werk ik graag buiten en geniet van het plezier waarmee de honden de groepswandeling beleven. De dienst dierenverzorging aan huis vind ik uniek. Het is fijn voor u als eigenaar om uw huisdier thuis te kunnen laten in zijn eigen omgeving en deze met een gerust hart achter te laten als u weg bent voor werk of vakantie.

Tot snel en ik kijk er naar uit om u en uw huisdier(en) te ontmoeten!

                                                                                           

                                                                                             In memorium; Boerboel Silva september 2018

                                                                                                PicsArt Silva