Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/customer/www/pathome.nl/public_html/media/widgetkit/widgets/lightbox/lightbox.php on line 49
Angelique Schaar
pathome dogHondenuitlaatservice Lees verder
kitten grijsDierenverzorging aan huis Lees verder

Angelique Schaar

P@thome wordt door mij gerund. Na jaren van hard werken en opleidingen binnen de dierenwereld te hebben gevolgd, heb ik mijn droom verwezenlijkt. "1 dag zonder dieren, is 1 dag niet geleefd." Dit is mijn motto die ik zelf ook naleef. Ik heb zelf twee paarden; Misty een Haflinger en moeder van Haffor, een kruising Haflinger/ New Forest. Een Grijze RoodAngeliquestaart Barrie en Poezenkind Kleintje. Ik ben veel in de natuur te vinden, want wat zijn er veel cadeautjes hier vandaan om te ontvangen!U kunt de verhalen uiteraard volgen via Facebook en de foto's bekijken in het fotoboek van de website om een impressie te krijgen.

Binnen P@thome is de samenwerking met de klant van wezenlijk belang, aangezien de zorg voor een deel door mij wordt overgenomen. Het mooie aan het uitlaten van de hond in groepsverband is dat de eigenaar op deze manier de kans heeft om de hond te houden naast het werk- en gezinsleven. Want zeg nu zelf, de hond heeft een belangrijke plaats in het gezin en is hier niet meer weg te denken. Daarnaast werk ik graag buiten en geniet van het plezier waarmee de honden de groepswandeling beleven. De dienst dierenverzorging aan huis vind ik uniek. Het is fijn voor u als eigenaar om uw huisdier thuis te kunnen laten in zijn eigen omgeving en deze met een gerust hart achter te laten als u weg bent voor werk of vakantie.

                               Tot snel en ik kijk er naar uit om u en uw huisdier(en) te ontmoeten!